5 onmisbare plugins voor WordPress

Heeft u een website die is gemaakt in WordPress? Kijk dan eens naar de volgende plugins.

1. Mailchimp

Mailchimp is de marktleider op het gebied van e-mailmarketing. Via hun plugin kunnen websitebezoekers zich gemakkelijk en snel aanmelden voor nieuwsbrieven. Zo kunt u zonder enige moeite uw e-mailadressenbestand verder uitbreiden.

2. Sucuri

De beveiliging van een website zal altijd een belangrijk aandachtspunt blijven. Sucuri speelt hier op. Zij hebben een sterke firewall gebouwd voor jouw WordPress website die beschermt tegen uiteenlopende aanvallen.

Heeft u Sucuri nog niet? Zorg dan dat u deze plugin vandaag nog download.

3. BackupBuddy

Nu we het toch over beveiliging hebben… Er is geen beter beveiligingssysteem dan een betrouwbaar back-up systeem.

Geen enkel bedrijf kan het zich permitteren om data van de website of van klanten te verliezen. Ik raad BackupBuddy aan omdat het een betrouwbare plugin is die back-ups maakt en deze ook simpel terug kan plaatsen.

4. Yoast SEO

Ieder bedrijf wil dat zijn of haar website goed gevonden wordt door Google. Hiervoor is Yoast SEO de oplossing.

Yoast maakt het niet alleen mogelijk om meta tags toe te voegen. Het verbetert de complete vindbaarheid van jouw website.

5. Quick and Easy FAQ

Een sectie voor veelgestelde vragen is zo goed als onmisbaar op een website voor de lancering van een nieuw product of een nieuwe dienst.

Een FAQ verlaagd niet alleen de druk op een support afdeling. Het verhoogd ook de conversie binnen een website. Kortom, alleen maar voordelen.

 

BOEM Marketing